Kloosterboer Zekerheidzonderzorgen in Scheemda

  • 0597 - 59 15 28
  • Diepswal 1, 9679 AM
  • Vandaag open van 08.30 - 12.00 en 13.00 - 17.00
De omgeving van Kloosterboer Zekerheidzonderzorgen, RegioBank in Scheemda

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Onze naam geeft precies onze visie weer: wij bieden u zekerheid zonder zorgen. Door onze jarenlange ervaring, actuele kennis en betrokkenheid geven wij u persoonlijk advies voor uw verzekeringen en financiƫn.

Jan Kloosterboer

Jan Kloosterboer

Directeur
Joke Alles

Joke Alles

Assurantie medewerker en adviseur bankzaken
Anita Kroon Fleurke

Anita Kroon Fleurke

Assurantie medewerker en adviseur bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Kloosterboer Zekerheidzonderzorgen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4097

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen