LHW Groep B.V. in Munstergeleen

  • 046 - 451 66 69
  • Peterstraat 9, 6151 EA
  • Vandaag gesloten
De omgeving van LHW Groep B.V., RegioBank in Munstergeleen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Het goed regelen van uw verzekeringen, hypotheek en bankzaken is belangrijk, maar soms ook complex. LHW Groep helpt u hier graag mee. Omdat wij ons echt verdiepen in uw situatie, spreekt u met een adviseur die u kent. Dat is onze kracht.
Wim  Wante

Wim Wante

Eigenaar en financieel adviseur
Monique Thiessen

Monique Thiessen

Adviseur Bankzaken
Gladys  Stijnen

Gladys Stijnen

Adviseur Verzekeringen

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van LHW Groep B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4177

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen