LHW Groep B.V. in Munstergeleen

  • 046 - 451 66 69
  • Peterstraat 9, 6151 EA
  • Vandaag open van 09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.30
De omgeving van LHW Groep B.V., RegioBank in Munstergeleen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Het goed regelen van uw verzekeringen, hypotheek en bankzaken is belangrijk, maar soms ook complex. LHW Groep helpt u hier graag mee. Omdat wij ons echt verdiepen in uw situatie, spreekt u met een adviseur die u kent. Dat is onze kracht.
Wim  Wante

Wim Wante

Eigenaar en financieel adviseur
Yvonne Fiddelers

Yvonne Fiddelers

Adviseur Verzekeringen
Monique Thiessen

Monique Thiessen

Adviseur Bankzaken
Gladys  Stijnen

Gladys Stijnen

Adviseur Verzekeringen
Team van LHW Groep B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4177

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen