Slomp & de Graaf Adviseurs in Hasselt

  • 038 - 477 14 54
  • Ridderstraat 48, 8061 GK
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30
De omgeving van Slomp & de Graaf Adviseurs, RegioBank in Hasselt

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Je vindt Slomp & de Graaf al ruim 35 jaar in Hasselt, Zwolle en omgeving. Als zelfstandig adviseur van RegioBank adviseren wij betrouwbaar en met aandacht voor je persoonlijke situatie. Naast je bankzaken, adviseren we ook over je hypotheek, verzekeringen en pensioen.

Meer over ons team

Gerian Scherpenkate

Gerian Scherpenkate

Adviseur Bankzaken | Belastingconsulent
Bert Slomp

Bert Slomp

Financieel Adviseur | Adviseur bankzaken
Team van Slomp & de Graaf Adviseurs

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4661

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen