Van de Mortel Assurantie Advies in Venray

  • 0478 - 58 48 88
  • Pastoor Wijnhovenpark 5 7, 5801 BZ
  • Vandaag open van 08.30 - 17.30

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Van de Mortel Assurantie Advies. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Venray. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Internet Bankieren of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Sindy Schipper

Sindy Schipper

RegioBank Particulier en Zakelijk
Rick Knippenbergh

Rick Knippenbergh

RegioBank Erkend Hypotheek adviseur
Sandra Moorrees

Sandra Moorrees

RegioBank Particulier
Myriam van Aken

Myriam van Aken

RegioBank Hypotheek, ondersteunend aan hypotheek adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4520

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.