Van De Vechte & Partner in Woubrugge

  • 0172 - 51 82 56
  • Dr. Lothlaan 8, 2481 AC
  • Vandaag open van 13.30 - 17.00
De omgeving van Van De Vechte & Partner, RegioBank in Woubrugge

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Van de Vechte & Partner is gevestigd in Woubrugge. U kunt bij ons terecht voor uw belasting- en bankzaken. \r\rAls Zelfstandig Adviseur van RegioBank vinden wij het daarbij belangrijk dat wij u goed leren kennen, maar ook dat u weet wie wij zijn. Aarzel dus niet om contact met onze op te nemen!
Eb van de Vechte

Eb van de Vechte

Mede-eigenaar van de Vechte & Partner
Marja van de Vechte

Marja van de Vechte

Mede-eigenaar van de Vechte & Partner
Karin Keur

Karin Keur

Adviseur bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Van De Vechte & Partner

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4464

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen