Veldsink - vd Heijden in Helvoirt

  • 0411 - 64 41 42
  • Vincent van Goghplein 7 B, 5268 BZ
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
De omgeving van Veldsink-vd Heijden Adviesgroep, RegioBank in Helvoirt

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Uw bankzaken, hypotheek en verzekeringen: daarvoor kunt u terecht bij Veldsink-vd Heijden in Helvoirt. Wij krijgen graag een beeld van uw financiële totaalplaatje. Uw eigen adviseur is volledig op de hoogte van uw omstandigheden en wensen. Zo zijn uw financiële zaken goed geregeld.
Martijn van der Heijden

Martijn van der Heijden

Eigenaar en Verzekeringsadviseur
Luc Schuurkes

Luc Schuurkes

Financieel adviseur
Renee van Hal

Renee van Hal

Adviseur Particulieren
Team van Veldsink-vd Heijden Adviesgroep

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4943

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen