Zuiderhuis in Horn

  • 0475 - 58 17 20
  • Raadhuisplein 4, 6085 BZ
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 17.00
Molen in de omgeving van Zuiderhuis, RegioBank in Horn

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

De goede buurman met verstand van financiƫle zaken, geworteld in je regio. Dat zijn wij bij Zuiderhuis! Wij behartigen je belangen op het gebied van verzekeringen en financieel advies en geven je graag meer financiƫle zekerheid.

Meer over ons team

Inge Paulissen

Inge Paulissen

Adviseur Bankzaken
Nicole Saelmans

Nicole Saelmans

Adviseur bankzaken
Femke Hendrix

Femke Hendrix

Adviseur bankzaken
Kantoorpand van Zuiderhuis in Horn

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4253

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.