Betaalautomaat via SEPAY

  • Keuze uit een vaste of mobiele pinautomaat
  • Kopen, huren of leasen
  • Meestal binnen 2 werkdagen gebruiksklaar

Bestellen bij SEPAY

Betaalautomaat kopen, huren of leasen

Uw klanten veilig en snel laten afrekenen? Dat kan met een pinautomaat van SEPAY. Bij SEPAY kiest u zelf of u de betaalautomaat koopt, leaset of huurt.

Betaalautomaat via SEPAY

Binnen 2 werkdagen geleverd

Vraagt u een pinautomaat aan bij SEPAY? Dan krijgt u die gebruiksklaar toegestuurd. Meestal is dat binnen 2 werkdagen. Zo kunt u uw klanten vrijwel meteen veilig en snel laten afrekenen.
De klant kiest

Flexibel samenstellen

Bij SEPAY kiest u wat u nodig heeft. U kunt een pinautomaat kopen, leasen of huren. En u bepaalt zelf hoeveel transacties u nodig heeft. U kunt uw transactiebundel elke maand aanpassen.

Huren kan al vanaf één dag

Heeft u eenmalig of voor korte tijd een pinautomaat nodig? Kies dan voor het huren van een betaalautomaat. Dat kan al voor één dag.

Geen registratiekosten

Heeft u een zakelijke betaalrekening bij RegioBank? Dan betaalt u geen eenmalige registratiekosten van € 49 per terminal.

Hoe werkt de aanvraag van een pinautomaat?

Een pinautomaat bestellen is heel eenvoudig. U koopt, leaset of huurt de betaalautomaat en aanvullende diensten bij onze partner SEPAY. Goed om te weten: u gaat een contract aan met SEPAY onder voorwaarden dat zij u als klant accepteren. SEPAY zorgt voor de levering van de pinautomaat en aanvullende diensten.

Kosten betaalautomaat

Bij SEPAY regelt u tegen scherpe tarieven een pinautomaat. Kiest u voor kopen dan betaalt u naast de aanschafprijs ook eenmalige registratiekosten en maandelijkse kosten voor een abonnement. Kijk voor alle kosten en mogelijkheden op sepay.nl.

Geen registratiekosten met uw RegioBank betaalrekening

Heeft u een RegioBank betaalrekening? Dan betaalt u geen eenmalige registratiekosten. U bespaart € 49 per terminal.

Transactiekosten en transactiebundel

SEPAY rekent vaste transactiekosten op basis van het aantal transacties dat u verricht. Het is niet verplicht om een maandelijkse bundel in te kopen. Verricht u 50 of meer transacties per maand? Dan raadt SEPAY aan om een bundel te nemen. U kunt de transactiebundel per maand aanpassen. Deze kosten staan los van de kosten die u betaalt voor uw zakelijke rekening(en), zoals uw MKB Rekening.

Pinautomaat bestellen?

U doet dat eenvoudig op de website van onze partner SEPAY.

Bestellen bij SEPAY

Hulp nodig? Uw Zelfstandig Adviseur denkt graag met u mee. Maak een afspraak

Onze zakelijke betaalrekeningen

Met deze betaalrekeningen betaalt u geen eenmalige registratiekosten

MKB Rekening

V&S Rekening