Betaalautomaat via SEPAY


Je klanten veilig en snel laten afrekenen? Dat kan met een pinautomaat van SEPAY. Bij SEPAY kies je zelf of je de betaalautomaat wilt kopen, leasen of huren.

SEPAY betaalautomaat

  • Keuze uit een vaste of mobiele pinautomaat
  • Kies zelf: kopen, huren of leasen
  • Meestal binnen 2 werkdagen gebruiksklaar

Bestellen bij SEPAY

Je koopt, leaset of huurt de betaalautomaat en aanvullende diensten bij onze partner SEPAY. Goed om te weten: je gaat een contract aan met SEPAY onder voorwaarden dat zij je als klant accepteren. SEPAY zorgt voor de levering van de pinautomaat en aanvullende diensten.

Betaalautomaat via SEPAY

Binnen 2 werkdagen geleverd

Vraag je een pinautomaat aan bij SEPAY? Dan krijg je die gebruiksklaar toegestuurd. Meestal is dat binnen 2 werkdagen. Zo kun je je klanten vrijwel meteen veilig en snel laten afrekenen.
De klant kiest

Flexibel samenstellen

Bij SEPAY kies je wat je nodig hebt. Je kunt een pinautomaat kopen, leasen of huren. En je bepaalt zelf hoeveel transacties je nodig hebt. Je kunt je transactiebundel elke maand aanpassen.

Huren kan al vanaf 1 dag

Heb je eenmalig of voor korte tijd een pinautomaat nodig? Kies dan voor het huren van een betaalautomaat. Dat kan al voor 1 dag.

Geen registratiekosten

Heb je een zakelijke betaalrekening bij RegioBank? Dan betaal je geen eenmalige registratiekosten van € 54 per terminal.

Kosten betaalautomaat

Bij SEPAY regel je tegen scherpe tarieven een pinautomaat. Kies je voor kopen dan betaal je naast de aanschafprijs ook eenmalige registratiekosten en maandelijkse kosten voor een abonnement. Kijk voor alle kosten en mogelijkheden op sepay.nl.

Geen registratiekosten met je RegioBank betaalrekening

Heb je een RegioBank betaalrekening? Dan betaal je geen eenmalige registratiekosten. Je bespaart € 54 per terminal.

Transactiekosten en transactiebundel

SEPAY rekent vaste transactiekosten op basis van het aantal transacties dat je verricht. Het is niet verplicht om een maandelijkse bundel in te kopen. Verricht je 50 of meer transacties per maand? Dan raadt SEPAY aan om een bundel te nemen. Je kunt de transactiebundel per maand aanpassen. Deze kosten staan los van de kosten die je betaalt voor je zakelijke rekening(en), zoals je MKB Rekening.

Pinautomaat bestellen?

Je doet dat eenvoudig op de website van onze partner SEPAY.

Bestellen bij SEPAY

Hulp nodig? Je zelfstandig adviseur denkt graag met je mee. Maak een afspraak