Aanvragen Internet Bankieren

Met Internet Bankieren krijgt u toegang tot uw persoonlijke en veilige bankomgeving. Internet Bankieren bij RegioBank is gratis. Heeft u al een rekening bij RegioBank? Dan kunt u Internet Bankieren direct aanvragen bij uw Adviseur. U sluit zonder extra kosten een aparte overeenkomst Internet Bankieren af met RegioBank.
Heeft u nog geen rekening bij RegioBank? Open dan eerst een rekening bij een Zelfstandig Adviseur van RegioBank bij u in de buurt.

Hoe werkt Internet Bankieren?

Inloggen op Internet Bankieren doet u met een digipas of een digicode. Heeft u een betaalrekening? Dan krijgt u een digipas. Mensen met een spaarrekening krijgen een digicode. Zowel de digipas als de digicode zijn gratis.

Voorwaarden en informatie

Op onze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. Als er een Productwijzer is, vindt u deze – samen met de overige relevante productinformatie - aan de rechterkant op deze pagina. Hier vindt u ook de Algemene Bankvoorwaarden, het Privacy- en Cookie Reglement en de Dienstenwijzer waar u onder meer informatie kunt vinden over openingstijden, adresgegevens en onze klachtenprocedure. Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen.