Assurantiekantoor Van Hunsel en Govers B.V in Budel

  • 0495 - 49 12 26
  • Capucijnerplein 20, 6021 CB
  • Vandaag open van 08.30 - 17.30
De omgeving van Assurantiekantoor Van Hunsel en Govers B.V, RegioBank in Budel
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Ons kantoor met dertien medewerkers is klein genoeg om iedereen te kennen en groot genoeg om u allemaal van dienst te zijn. Wij zijn al 21 jaar gevestigd in Budel, net zoals bijna al onze medewerkers. De dorpsmentaliteit vindt u terug in ons kantoor. Dat praat tien keer zo makkelijk.
Bianca Kissen-Bitter

Bianca Kissen-Bitter

Medewerker bankzaken
Djessy Lammers - de Louw

Djessy Lammers - de Louw

Medewerker bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Assurantiekantoor Van Hunsel en Govers B.V

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4547

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.