Veldsink - Van Hunsel & Govers in Budel

  • 0495 - 49 12 26
  • Capucijnerplein 20, 6021 CB
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
De omgeving van Veldsink - Van Hunsel & Govers, RegioBank in Budel

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Ons kantoor met dertien medewerkers is klein genoeg om iedereen te kennen en groot genoeg om iedereen van dienst te zijn. Wij zijn al 21 jaar gevestigd in Budel, net zoals bijna al onze medewerkers. De dorpsmentaliteit vind je terug in ons kantoor. Dat praat tien keer zo makkelijk.

Meer over ons team

Bianca Kissen-Bitter

Bianca Kissen-Bitter

Medewerker bankzaken
Djessy Lammers - de Louw

Djessy Lammers - de Louw

Medewerker bankzaken
Team van Veldsink - Van Hunsel & Govers

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4547

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.