Berends & Slump B.V. in Twello

  • 0571 - 27 44 40
  • Duistervoordseweg 49, 7391 CB
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
Molen in de omgeving van Berends & Slump B.V., RegioBank in Twello

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Daarmee helpen we je graag bij Berends & Slump. En dat doen we op een ambitieuze manier: je eigen adviseur kijkt naar je héle financiële situatie. Zo heb je de zekerheid dat je financiële zaken goed geregeld zijn. Dat geeft een gerust gevoel.
Cindy Holtkuile

Cindy Holtkuile

Adviseur bankzaken | administratie
Esther Veldman

Esther Veldman

Adviseur bankzaken | administratie
Brigitte Schutte

Brigitte Schutte

Adviseur bankzaken | administratie
Team van Berends & Slump B.V.

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4685

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.