Berends & Slump B.V. in Twello

  • 0571 - 27 44 40
  • Duistervoordseweg 49, 7391 CB
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
De omgeving van Berends & Slump, bankzaken- hypotheken verzekeringen, RegioBank in Twello

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Daarmee helpen we u graag bij Berends & Slump. En dat doen we op een ambitieuze manier: uw eigen adviseur kijkt naar uw héle financiële situatie. Zo heeft u de zekerheid dat uw financiële zaken goed geregeld zijn. Dat geeft een gerust gevoel.
Cindy  Holtkuile

Cindy Holtkuile

Adviseur bankzaken | administratie
Brigitte  Schutte

Brigitte Schutte

Adviseur bankzaken | administratie
Esther  Veldman

Esther Veldman

Adviseur bankzaken | administratie
Team van Berends & Slump, bankzaken- hypotheken verzekeringen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4685

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen