Bouten Financieel Advies B.V. in Panningen

  • 077 - 307 30 59
  • Wietelweg 1, 5981 TG
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Bouten Financieel Advies B.V., RegioBank in Panningen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Je bent van harte welkom bij Bouten Groep in hartje Panningen. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank en kunnen al je bankzaken voor je regelen. Daarbij kun je zelf kiezen hoe je dat het liefste doet. Via Mijn RegioBank of onze RegioBank app. En als je daar hulp bij nodig hebt loop je gewoon even binnen. Je wordt dan geholpen door Ans Lommen of Miriam Ebisch, onze vaste bankmedewerkers. Zij hebben beide hun sporen meer dan verdiend binnen het bankwezen.

We zien je graag in ons kantoor aan de Wietelweg, gewoon zonder afspraak. Bouten Groep heeft ruime openingstijden.

Meer over ons team

Miriam Ebisch

Miriam Ebisch

Adviseur Bankzaken
Ans Lommen

Ans Lommen

Adviseur Bankzaken
Team van Bouten Financieel Advies B.V.

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4214

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.