Bouten Financieel Advies B.V. in Panningen

  • 077 - 307 30 59
  • Wietelweg 1, 5981 TG
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Bouten Financieel Advies B.V., RegioBank in Panningen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

U bent van harte welkom bij Bouten Groep in hartje Panningen. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank en kunnen al uw bankzaken voor u regelen. Daarbij kunt u zelf kiezen hoe u dat het liefste doet. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. En als u daar hulp bij nodig heeft loopt u gewoon even binnen. U wordt dan geholpen door Ans Lommen of Miriam Ebisch, onze vaste bankmedewerkers. Zij hebben beide hun sporen meer dan verdiend binnen het bankwezen.

We zien u graag in ons kantoor aan de Wietelweg, gewoon zonder afspraak. Bouten Groep heeft ruime openingstijden.

Miriam Ebisch

Miriam Ebisch

Adviseur Bankzaken
Ans Lommen

Ans Lommen

Adviseur Bankzaken
Team Bouten

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4214

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen