De Langendam hypotheken, Verzekeringen Bankzaken in Hardinxveld-Giessendam

  • 0184 - 61 51 56
  • Peulenstraat 247, 3371 AM
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Vof De Langendam hypotheken, verzekeringen & pensioenen, RegioBank in Hardinxveld-Giessendam
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

De Langendam is al meer dan 40 jaar het onafhankelijke advieskantoor in Hardinxveld-Giessendam. Wij behandelen onze klanten, graag zoals we zelf behandeld willen worden. Daarom bent u bij ons zeker van een goed advies. Persoonlijk, onafhankelijk en vertrouwd.
Gerco  de Ruijter

Gerco de Ruijter

Financieel Adviseur
Michael  Kooyman

Michael Kooyman

Eigenaar / Financieel adviseur
Jacqueline  Keizer

Jacqueline Keizer

Verzekeringsadviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Vof De Langendam hypotheken, verzekeringen & pensioenen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4543

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.