De Vos Financiele Diensten BV in Ooltgensplaat

  • 0187 - 63 14 55
  • Prins Bernhardstraat 4, 3257 AT
  • Vandaag open van 08.30 - 12.00 en 13.00 - 16.00

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij De Vos Financiele Diensten BV. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Ooltgensplaat. Bij ons heeft u de mogelijkheid om al uw zakelijke en particuliere bankzaken onder één dak te brengen. Of het nu gaat om uw privé of zakelijke betaalrekening, uw hypotheek of zakelijke lening. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Richard de Vos

Richard de Vos

Eigenaar
Foto van Jolanda Diepenhorst

Jolanda Diepenhorst

Adviseur RegioBank en verzekeringen
Adriaan Osseweijer

Adriaan Osseweijer

Hypotheekadviseur
Dennis Hoke

Dennis Hokke

Salarisadministrateur
Tom Pipping

Tom Pipping

Bedrijfsadministrateur MKB
Arda Waakop Reijers

Arda Waakop Reijers

Adviseur particuliere verzekeringen
Justin Moerland

Justin Moerland

Bedrijfsadministrateur MKB
Huib-Jan Bom

Huib-Jan Bom

Adviseur verzekeringen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4446

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen