Diga Verzekeringen in Roggel

  • 0475 - 49 18 77
  • Groenstraat 1, 6088 CW
  • Vandaag open van 09.00 - 12.00 en 13.30 - 17.30
De omgeving van Diga Verzekeringen, RegioBank in Roggel

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Diga Verzekeringen is een onafhankelijk assurantiekantoor in Roggel. Naast verzekeringen, kunt u bij ons ook terecht voor uw bankzaken, waarvoor we exclusief bemiddelen voor RegioBank.
Harold  Rutten

Harold Rutten

Eigenaar
Dré  Selen

Dré Selen

Allround medewerker binnendienst
Irma Rutten

Irma Rutten

Binnendienst en administratie

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Diga Verzekeringen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4305

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen