Finenzo Deventer in Deventer

  • 0570 - 65 40 00
  • Holterweg 67 A, 7429 AE
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
De omgeving van Finenzo Deventer, RegioBank in Deventer

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Niets is bij financieel advies belangrijker dan kwaliteit, openheid en service. Het zijn deze peilers die Finenzo Deventer al bijna vier decennia hoog in het vaandel heeft staan. Heeft u vragen over uw hypotheek, verzekeringen of bankzaken, dan staan onze specialisten voor u klaar.
Jan Willem Smit

Jan Willem Smit

Directeur/Eigenaar
Wendy Boekema

Wendy Boekema

Financieel adviseur
Jan Aaldrik Damhof

Jan Aaldrik Damhof

Assurantie adviseur
Jolanda van de Graaf

Jolanda van de Graaf

Binnendienstmedewerker

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Finenzo Deventer

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4204

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen