H.P. Assurantiën en Financieringen B.V. in Goes

  • 0113 - 21 67 77
  • Voorstad 18, 4461 KN
  • Vandaag open van 09.00 - 13.00
De omgeving van H.P. Assurantiën en Financieringen B.V., RegioBank in Goes
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Al uw geldzaken onder één dak: verzekeringen, hypotheek en bankzaken. Bij HP Assurantiën & Financieringen in Goes zetten we graag onze kennis en kunde in om u verder te helpen!
Gerda Anbeek

Gerda Anbeek

Adviseur Bankzaken
Diana Ooms

Diana Ooms

Adviseur Bankzaken
Susanne Boogert

Susanne Boogert

Administratief medewerkster (bank- en verzekeringszaken)

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4215

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.