Herder Verzekeringen in Emmer-Compascuum

  • 0591 - 35 15 62
  • Runde Z.Z. 115, 7881 HR
  • Vandaag open van 09.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00
De omgeving van Herder Verzekeringen, RegioBank in Emmer-Compascuum

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Herder Verzekeringen is een kantoor dat al sinds 1995 bestaat en is gevestigd in Emmer-Compascuum. Bij ons kunt u terecht voor hypotheken, verzekeringen en tevens uw bankzaken.\rBij ons kennen we de klanten bij naam en bent u geen nummer.
Barry Herder

Barry Herder

Erkend Financieel Adviseur
Karin Kuipers

Karin Kuipers

Medewerkster bankzaken
Team van Herder Verzekeringen

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4861

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.