Huis Verzekeringen en Hypotheken in Zuidbroek

  • 0598 - 45 17 51
  • Kerkstraat 1, 9636 AA
  • Vandaag open van 09.00 - 12.00 en 13.30 - 16.00
De omgeving van Huis Verzekeringen en Hypotheken, RegioBank in Zuidbroek

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

In Exloo en Zuidbroek; daar treft u Huis Verzekeringen en Hypotheken. Binnen ons kantoor heeft iedereen zijn eigen specialisme, maar doordat de deur van een collega altijd open staat zijn wij in staat zeer snel en accuraat zaken op elkaar af te stemmen. U kunt bij ons terecht voor al uw bankzaken, uw verzekeringen, uw belastingaangifte en uw hypotheek. Wij beantwoorden al uw financiƫle vragen over uw hypotheek, verzekeringen, belastingen of bankzaken met liefde en plezier. Wat u ook nodig heeft, u kunt altijd binnenlopen!
Nanja Kroese

Nanja Kroese

Bank- en verzekeringsadviseur
Geert Strabbing

Geert Strabbing

Bank- en verzekeringsadviseur
John Stuut

John Stuut

Bank- en verzekeringsadviseur
John Huis

John Huis

Directeur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Huis Verzekeringen en Hypotheken

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4947

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen