Klerks Assurantien in Elshout

  • 0416 - 37 26 85
  • Kerkstraat 74, 5154 AR
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 18.00
De omgeving van Klerks Assurantien, RegioBank in Elshout

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Toen in 1960 een administratie, verzekerings- en financieel advieskantoor bij elkaar kwamen, ontstond Klerks Assurantien V.O.F. Daarnaast bemiddelen wij sinds 1964 als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Zakelijke en particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor hun administratie, betaal- en spaarrekeningen, hypotheken en pensioenen. 

Lucien Klerks

Lucien Klerks

Eigenaar, hypotheek- en verzekeringsadviseur en medewerker bankzaken
Marianne Klerks

Marianne Klerks

Medewerker bankzaken
Monique Storchart

Monique Storchart

Administratief medewerker en medewerker bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4339

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen