Leef Vrij B.V. in Sevenum

  • 077 - 467 81 50
  • Pastoor Vullinghsplein 10 12, 5975 DJ
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 17.00
De omgeving van Leef Vrij B.V., RegioBank in Sevenum
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Leef Vrij denkt modern, maar werkt ouderwets persoonlijk. Wij helpen u graag met uw verzekeringen, oudedagsvoorziening, hypotheek en bankzaken. Elke dag weer staan wij met 14 man sterk voor u klaar, in onze vestigingen in Afferden en Sevenum.
Richard Hendrix

Richard Hendrix

Erkend Financieel Adviseur/ Erkend Hypotheekadviseur
Pim Emonts

Pim Emonts

Medewerker verzekeringszaken
Jill Broos

Jill Broos

Medewerker bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Leef Vrij B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4778

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.