Leef Vrij in Sevenum

  • 077 - 467 81 50
  • Pastoor Vullinghsplein 10 12, 5975 DJ
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 17.00
De omgeving van Leef Vrij B.V., RegioBank in Sevenum

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Leef Vrij denkt modern, maar werkt ouderwets persoonlijk. Wij helpen je graag met je verzekeringen, oudedagsvoorziening, hypotheek en bankzaken. Elke dag weer staan wij met 14 man sterk voor je klaar, in onze vestigingen in Afferden en Sevenum.
Richard Hendrix

Richard Hendrix

Erkend Financieel Adviseur/ Erkend Hypotheekadviseur
Jill Broos

Jill Broos

Medewerker bankzaken
Pim Emonts

Pim Emonts

Medewerker verzekeringszaken
Team van Leef Vrij B.V.

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4778

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.