OVM ''De Onderlingen'' U.A. in Benschop

  • 0348 - 45 13 39
  • Dorp 201 B, 3405 BD
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
De omgeving van Onderlinge Verzekerings Maatschappij ''De Onderlingen'' U.A., RegioBank in Benschop

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Wij kennen ons werkgebied en onze klanten. De Onderlingen geeft persoonlijk advies op het gebied van verzekeren, bankieren en hypotheken. Met kantoren in Benschop, Schoonhoven en Lekkerkerk kunt u altijd even bij ons binnenlopen.

Ook wij doen er graag alles aan om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Daarom kan het zijn dat u voor een dichte deur staat. Wilt u een afspraak maken of kunnen wij u telefonisch helpen? Bel of mail ons dan. We helpen u graag. Hopelijk tot snel!

Melissa Onink

Melissa Onink

Adviseur Particulieren
Sandra Stolk

Sandra Stolk

Adviseur Particulieren
Cor van Rossum

Cor van Rossum

Adviseur particulieren
Wanda Muijs

Wanda Muijs

Adviseur bedrijven
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4529

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.