Paul Klomberg Assurantiën V.O.F. in Silvolde

  • 0315 - 34 05 82
  • Terborgseweg 10, 7064 AD
  • Vandaag open van 09.00 - 12.00 en 13.30 - 17.00 en 19.00 - 20.00

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Paul Klomberg Assurantiën V.O.F.. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Silvolde. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Monique Wissink

Monique Wissink

Adviseur Bancair/Marketing & Communicatie
Irene Vredegoor

Irene Vredegoor

Adviseur Bancair/Consumptief Krediet
Patricia Postulart

Patricia Postulart

Adviseur Bancair/Verzekeren
Suzan Wanders-Heveling

Suzan Wanders-Heveling

Teamleider Bancair
Mia Messink-Lammers

Mia Messink-Lammers

Adviseur Bancair/Consumptief Krediet
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4628

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.