Toorn en Boer Financiële Diensten Winschoten B.V. in Winschoten

  • 0597 - 87 00 22
  • Langestraat 110, 9671 PN
  • Vandaag gesloten

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Je hele financiële pakket onder één dak. Dat is de kracht van Toorn & Boer. In het eeuwenoude centrum van Winschoten staat het volledig gerenoveerde kantoor van deze zelfstandig adviseur. Stap gerust binnen voor advies over hypotheken, verzekeringen of je bankzaken.

 

De oorsprong van Toorn & Boer ligt in Muntendam, waar Robert Boer en Jeffrey Toorn in 2007 hun onderneming startten. In de jaren daarna vormen ze met jonge professionals een dynamisch team, verhuizen ze naar Veendam en openen ze later een tweede vestiging in Winschoten. Bij beide kantoren kun je nu terecht voor onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen, en exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Koekje erbij?

De adviseurs staan vijf dagen in de week paraat om je te helpen met je bankzaken. Maar ook voor verzekeringen, hypotheken, belastingen en vastgoed kun je bij ze aankloppen. Een afspraak is niet nodig, je wordt altijd geholpen. Is elke adviseur bezet? Geen probleem. Neem lekker plaats, geniet van een kop koffie en de reuring in de winkelstraat. 

Alomvattend aanbod

Deze zelfstandig adviseur biedt als één van de weinigen een kasfunctie aan. Vooral prettig voor de ouderen in de buurt, die zo hulp krijgen bij het storten of overboeken. Dat geeft een veilig gevoel. Maar ook de kleintjes hebben er baat bij. Door hun spaarpot te legen en zelf hun geld op de rekening te zetten, krijgen ze meer gevoel voor de waarde van geld. Van jong tot oud: de service van Toorn & Boer is er voor iedereen.

Zichtbaar in de buurt

Uiteindelijk zorgt het team voor de fijne sfeer binnen het kantoor. Ze zijn jong, gedreven en houden van een grapje. Bovendien komen ze allemaal uit de regio, waardoor ze lokaal sterk geworteld zijn. Toorn & Boer sponsort bijvoorbeeld de plaatselijke hockeyclub, het shantykoor en de vogelvereniging. Zo maken ze de titel buurtzame bank ook écht waar.

Meer over ons team

Robert Boer

Robert Boer

Assurantie- en Ondernemersadviseur
Tom de Jonge

Tom de Jonge

Makelaar
Corrie Huisman

Corrie Huisman

Hypotheek- & Vermogensadviseur
Marieke Stolte

Marieke Stolte

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Team van Toorn en Boer Financiële Diensten Winschoten B.V.

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4372

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen