Van de Geest Advies in Bunschoten

  • 033 - 299 05 12
  • Visserssteeg 22, 3752 BZ
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Van de Geest Advies, RegioBank in Bunschoten

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

‘Ervoor kiezen om te helpen’, zo luidt de slogan van Van de Geest Advies in Bunschoten. Deze woorden omvatten direct de passie waarmee het bedrijf iedereen in de regio van dienst wil zijn. Complexe verzekerings- en hypotheekvragen worden op een ogenschijnlijk eenvoudige manier opgelost.
Corné  van de Geest

Corné van de Geest

Eigenaar en financieel adviseur
Joris  Looman

Joris Looman

Financieel adviseur en officemanager
Liesbeth Spoelder

Liesbeth Spoelder

Medewerkster binnendienst
team van Van der Geest Advies

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4670

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen