Van de Geest Advies in Bunschoten

  • 033 - 299 05 12
  • Koningin Wilhelminastraat 28, 3751 DE
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.00 - 16.00
De omgeving van Van de Geest Advies, RegioBank in Bunschoten

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

‘Ervoor kiezen om te helpen’, zo luidt de slogan van Van de Geest Advies in Bunschoten. Deze woorden omvatten direct de passie waarmee het bedrijf iedereen in de regio van dienst wil zijn. Complexe verzekerings- en hypotheekvragen worden op een ogenschijnlijk eenvoudige manier opgelost.
Corné  van de Geest

Corné van de Geest

Eigenaar en financieel adviseur
Joris  Looman

Joris Looman

Financieel adviseur en officemanager
Liesbeth Spoelder

Liesbeth Spoelder

Medewerkster binnendienst

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4670

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen