Van Dis Verzekeringen en Hypotheken B.V. in Middelharnis

  • 0187 - 48 55 37
  • Ring 54, 3241 CS
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Van Dis Verzekeringen en Hypotheken B.V., RegioBank in Middelharnis

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Van Dis Verzekeringen en Hypotheken B.V. is een betrokken, betrouwbaar en onafhankelijk kantoor sinds 1953 gevestigd in Middelharnis. Wij geven je graag advies over je hypotheek, verzekeringen en bankzaken.

Meer over ons team

Lita Bakelaar

Lita Bakelaar

Annette Witvliet

Annette Witvliet

Administratief medewerkster en medewerker bankzaken
Team van Van Dis Verzekeringen en Hypotheken B.V.

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4679

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen