van Elteren Financiele Diensten en Makelaardij in Heerlen

  • 045 - 566 06 77
  • Van Weerden Poelmanstraat 26, 6417 EN
  • Vandaag open van 10.00 - 13.00
De omgeving van van Elteren Financiele Diensten en Makelaardij, RegioBank in Heerlen
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Van Elteren Financiƫle Diensten is uw thuisbank: bij ons vindt u ouderwets financieel advies met tijd en interesse voor uw verhaal. U kunt bij ons terecht voor uw verzekeringen, hypotheek en bankzaken.
Bert van Elteren

Bert van Elteren

Eigenaar

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
van Elteren - TeamAfbeelding

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4255

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.