Veldsink Advies in Veldhoven

  • 040 - 253 64 28
  • Burg. van Hoofflaan 173, 5503 BL
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Veldsink Adviesgroep, RegioBank in Veldhoven

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Veldsink Adviesgroep. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Veldhoven. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Wouter Dielissen

Wouter Dielissen

Vestigingsmanager en Zakelijk Adviseur
Marloes Gerrits-Koks

Marloes Gerrits-Koks

Adviseur Binnendienst Particulier en Bankzaken
Teun Hofhuis Veldsink Velthoven

Teun Hofhuis

functie Adviseur Binnendienst Particulier en Bankzaken
Emma van den Bomen

Emma van den Bomen

Adviseur Binnendienst Particulier en Bankzaken
Team Veldsink

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4461

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen