Versluis advies in Giessenburg

  • 0184 - 65 14 14
  • Dorpsstraat 82, 3381 AH
  • Vandaag open van 09.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00
De omgeving van Versluis Assurantien, RegioBank in Giessenburg

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Bij Versluis Aantjes Assurantiƫn uit Giessenberg zijn we trots op onze nuchtere mentaliteit. Je goed helpen bij het regelen van je financiƫle zaken, daar draait het bij ons om! Je wilt weten waar je precies aan toe bent. Of het nu gaat over je bankzaken of verzekeringen.

Meer over ons team

Barbara Versluis

Barbara Versluis

Eigenaar en medewerkster bankzaken
Jaco de Bruin

Jaco de Bruin

Financieel adviseur
Team van Versluis Assurantien

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4539

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.