Voncken makelaardij o.g. en financiële dienstverlening in Gulpen

  • 043 - 308 85 00
  • Rijksweg 113, 6271 AD
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Voncken makelaardij o.g. en financiële dienstverlening, RegioBank in Gulpen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij Voncken makelaardij o.g. uit Gulpen en Vaals kunt u -naast makelaardij o.g./taxaties- ook terecht voor al uw financiële zaken. Denk aan het sluiten van een hypotheek, verzekering of openen van een betaal- of spaarrekening. Door onze centrale ligging in het Heuvelland, zijn we goed bereikbaar.
Edwin Crombach

Edwin Crombach

Mede-eigenaar
Lianne Jacobs

Lianne Jacobs

Mede-eigenaar
Desiree Drummen

Desiree Drummen

Adviseur verzekeringen & bankzaken
Nicole Brouwers

Nicole Brouwers

Medewerkster bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4296

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen