Alpina Westland in De Lier

  • 0174 - 52 67 67
  • Hoofdstraat 86, 2678 CM
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs, RegioBank in De Lier

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Welkom bij Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank in De Lier. Bij ons heb je al je bankzaken onder één dak. Daarbij kies je zelf hoe je je geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze RegioBank app. Daarnaast staan wij voor je klaar bij een vraag of als je persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Karina Dijkxhoorn

Karina Dijkxhoorn

Adviseur Bankzaken
Louise van den Akker

Louise van den Akker

Adviseur Bankzaken en Vermogen
Team van Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van de producten die bij je passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4193

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 zelfstandig adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.