Rekening-courant Krediet: zakelijk krediet van RegioBank

  • Kredietlimiet tot € 150.000
  • Flexibel: opnemen, terugstorten en opzeggen
  • Na goedkeuring binnen 1 werkdag te gebruiken

Vraag je zakelijk krediet aan Rente en kosten

Rekening-courant Krediet: rood staan op je zakelijke betaalrekening

Extra financiële ruimte nodig voor je bedrijf? Met ons Rekening-courant Krediet kan je tot een afgesproken bedrag rood staan op je zakelijke betaalrekening. Handig wanneer je een nieuwe voorraad voor je winkel wilt kopen of lang moet wachten op openstaande facturen.

De belangrijkste kenmerken van het Rekening-courant Krediet

Een zakelijk krediet voor werkkapitaal: voor het betalen van voorraden of het voorfinancieren van debiteuren.

  • Kredietlimiet vanaf € 5.000 tot maximaal € 150.000.
  • Looptijd maximaal 5 jaar.
  • Je betaalt maandelijks variabele rente over het opgenomen bedrag en variabele limietprovisie over de totale kredietlimiet.
  • Je kunt maandelijks afbouwen, maar dit is niet verplicht.
  • Na goedkeuring binnen 1 werkdag te gebruiken.
  • Elke dag opzegbaar, zonder extra kosten.

Vraag je zakelijk krediet aan

Je wordt persoonlijk geholpen door een adviseur bij jou in de buurt. Heb je nog geen zakelijke rekening, dan kan je die tegelijk met het Rekening-courant Krediet aanvragen.

Dit kan je met ons zakelijk krediet

Extra financiële ruimte

Met het Rekening-courant Krediet krijg je een krediet op je zakelijke betaalrekening. Zo heb je extra geld beschikbaar om voorraden aan te vullen of debiteuren voor te financieren. Je kan rood staan tot aan de afgesproken kredietlimiet.

Flexibel opnemen en aflossen

Bepaal zelf wanneer je gebruik maakt van je krediet. Je kan flexibel geld opnemen tot de afgesproken kredietlimiet. Het opgenomen bedrag kan je aflossen zonder extra kosten. Je kunt het bedrag dat je hebt afgelost opnieuw opnemen.

Binnen 1 werkdag te gebruiken

Is je krediet goedgekeurd? Dan kun je dit binnen 1 werkdag al gebruiken.

Opzeggen zonder extra kosten

Heb je het krediet niet meer nodig? Dan kan je altijd opzeggen zonder extra kosten.

Meer over het Rekening-courant KredietMaak vrijblijvend een afspraak

Heb je extra financiële ruimte nodig? Voor het inkopen van voorraden of het voorfinancieren van debiteuren? Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur bij jou in de buurt en ontdek jouw mogelijkheden.

Maak een afspraak

Wil je een zakelijk krediet, maar niet voor werkkapitaal?

Onze adviseurs bekijken graag met je wat je mogelijkheden bij andere geldverstrekkers zijn. Maak een afspraak en geef daarbij aan dat je graag je mogelijkheden bespreekt voor een zakelijk krediet.

UBO-registratie

Alle UBO's van een onderneming moeten in het UBO-register van de Kamer van Koophandel staan. Alleen dan kunnen wij een zakelijke financiering verstrekken. Goed om te weten: sta je nog niet definitief ingeschreven, maar is er wel een bevestiging van de KVK dat je het proces tot inschrijving hebt opgestart? Dan nemen we je aanvraag voor een zakelijke financiering in behandeling. Voor eenmanszaken is de UBO-registratieplicht niet van toepassing. Lees meer over de UBO-registratie