Hulp bij financiële zorgen


Stijgen je maandelijkse uitgaven voor bijvoorbeeld energie of boodschappen? Of verlies je je baan of raak je arbeidsongeschikt? Als het je financieel tegenzit door de stijgende kosten of minder inkomsten dan heb je misschien (tijdelijk) moeite om je hypotheek te betalen. We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor je is en willen je hierbij helpen. We zijn er voor je, ook als het even tegenzit.

Kom je in betalingsproblemen? Bel ons

Soms kan het tegenzitten in je financiële situatie. Omdat je vaste lasten zijn gestegen, je tijdelijk geen werk hebt, je langdurig ziek bent of je partner bent verloren. Geen makkelijke tijd waarin je je zorgen maakt over hoe nu verder? Kan ik mijn hypotheek nog wel betalen? Weet dat we er voor je zijn om te helpen. Bel of mail ons als je financiële stress ervaart: 030 - 291 43 35 of rustingeldzaken@regiobank.nl. We zoeken dan samen naar een oplossing. Onze hulp is gratis en vrijblijvend.

Wil je liever contact met je adviseur?

Je adviseur kan je helpen om meer inzicht te krijgen in je financiële situatie. Zoals welke inkomsten en uitgaven je hebt, wat je woning waard is en of je misschien al hebt afgelost op je hypotheek. Je adviseur kan je ook aanmelden bij de financiële coach van RegioBank. De coach zoekt samen met je naar passende oplossingen om te voorkomen dat je een betalingsachterstand oploopt.

Heb je al een betalingsachterstand?

Als je je maandlasten niet op tijd hebt betaald, dan krijg je een brief van ons. Neem deze brief mee als je naar je adviseur gaat. Je adviseur krijgt deze brief ook. Maar alleen als je hiervoor toestemming hebt gegeven. We sturen je ook een service sms. Dan kun je ervoor zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat als we de hypotheekkosten opnieuw incasseren. Lukt betalen niet? Bel ons dan: 030 – 291 43 20. Dan kijken we samen met je wat de mogelijkheden zijn.

Wat kun je zelf doen?


Wij zijn er voor je

Heb je financiële stress?
Bel dan 030 - 291 43 35 of stuur een mail naar rustingeldzaken@regiobank.nl

Heb je betalingsproblemen?
Bel dan met Financiële Zorg 030 - 291 43 20 of stuur een mail naar FinancieleZorgSupport@regiobank.nl. De medewerkers helpen je en zoeken samen met jou naar een oplossing.

Goed om te weten: wij werken niet met incassobureaus als je een betalingsachterstand hebt. Ook leggen we geen loonbeslag.

Naar Financiële Zorg

Hiermee ga je naar de website van de Volksbank

De medewerkers van Financiële Zorg helpen je

De medewerkers van Financiële Zorg van de Volksbank helpen je als je een betalingsachterstand hebt. RegioBank is samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen, onderdeel van de Volksbank.