AdviesNet Noord-Nederland B.V. in Drachten

  • 0512 - 54 54 54
  • Stationsweg 60, 9201 GP
  • Vandaag open van 09.00 - 17.30
De omgeving van AdviesNet Noord-Nederland B.V., RegioBank in Drachten

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Wij zorgen dat jij je toekomst­plannen veiligstelt. Bij AdviesNet Noord-Nederland krijg je begrijpelijk en zinvol advies over financiën. Zoals je hypotheek, verzekeringen en bankzaken. Wij zorgen dat jouw geldzaken kloppen bij jouw levensdromen. Bij AdviesNet Noord-Nederland hebben we aandacht voor wie jij bent en wat jou drijft. Loop gewoon eens bij ons binnen voor vragen of financieel advies. Wedden dat je je welkom voelt?
Wiesje Norg

Wiesje Norg

Raadgever RegioBank | Ondersteuning Directie
Team van AdviesNet Noord-Nederland B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4364

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen