AdviesNet Noord-Nederland B.V. in Drachten

  • 0512 - 54 54 54
  • Stationsweg 60, 9201 GP
  • Vandaag open van 09.00 - 17.30
De omgeving van AdviesNet Noord-Nederland B.V., RegioBank in Drachten
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Wij zijn Adviesnet Noord Nederland. Wij zijn Janet, Rebecca, Wiesje, Agnes, Stefan, Antiena, Wiebo, Erica, Rogier, Hendrika, Jeen, Lienke, Selle en Renee. Wij zijn de mensen van AdviesNet Noord-Nederland; financieel adviseurs met een dien- in plaats van vérdienmodel.
Wiesje Norg

Wiesje Norg

Adviseur bankzaken | Ondersteuning Directie

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van AdviesNet Noord-Nederland B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4364

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.