AQRaad Verzekeringen en Makelaardij B.V. in Lemmer

  • 0514 - 56 62 62
  • Flevostraat 2 A, 8531 KS
  • Vandaag gesloten
De omgeving van AQRaad Verzekeringen en Makelaardij B.V., RegioBank in Lemmer

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Sinds 1994 geeft AQRaad Verzekeringen financieel advies in Lemmer en omstreken. Stap binnen in ons kantoor aan de rand van het centrum en we helpen u verder met alles wat komt kijken bij uw financiƫle situatie.

Rob Nugter

Rob Nugter

Directeur
Roelof de Wolde

Roelof de Wolde

Hypotheekadviseur
Dorien Wiersma

Dorien Wiersma

Commercieel-administratief medewerkster
Gerolf Schotanus

Gerolf Schotanus

Adviseur binnendienst

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
AQraad- adviseurteamafbeelding

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4281

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.



* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen