Assuflex V.O.F. in Wijk en Aalburg

  • 073 - 548 11 30
  • Markt 1, 4261 DC
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
De omgeving van Assuflex V.O.F., RegioBank in Vlijmen
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

U kunt gemakkelijk even binnenlopen bij Assuflex, om advies te vragen. Samen met u maken we een goede afweging van uw situatie. U krijgt van ons duidelijk advies, waarbij u uiteraard de tijd krijgt om een besluit te nemen. Uw belangen staan bij ons advies centraal.
Conny Poland

Conny Poland

Adviseur bankzaken & schadeverzekeringen
Willy Lubberdink

Willy Lubberdink

Adviseur bankzaken & schadeverzekeringen
Sandra Bouman

Sandra Bouman

Adviseur Bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Assuflex WIjk en Aalburg

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4243

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.