Baartman Assurantiën in Borne

  • 074 - 266 21 27
  • Grotestraat 87, 7622 GC
  • Vandaag gesloten
Baartman Assurantiën in Borne - AchtergrondAfbeelding

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Klanten volledig ontzorgen. Dat is het doel van Baartman Assurantiën in Borne. Geen wonder dat klanten tientallen jaren aan het kantoor verbonden blijven. De kracht van het bedrijf zit hem in het persoonlijke contact. En u kunt altijd binnenlopen voor vragen, want de medewerkers helpen u graag!

Monic Pluimers

Monic Pluimers

Eigenaresse / adviseur
Debby Hesselink

Debby Hesselink

Adviseur verzekeringen
Nancy ter Wal

Nancy ter Wal

Schade behandelaarster
Rachel Pultrum

Rachel Pultrum

Binnendienst hypotheken
Haike Engelbertink

Haike Engelbertink

Administratief medewerkster verzekeringen
Baartman Assurantiën in Borne - TeamAfbeelding

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4093

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen