Baartman Assurantiën in Borne

  • 074 - 266 21 27
  • Grotestraat 87, 7622 GC
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
Kerk en kerkplein in Borne - Baartman Assurantiën

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Klanten volledig ontzorgen. Dat is het doel van Baartman Assurantiën in Borne. Geen wonder dat klanten tientallen jaren aan het kantoor verbonden blijven. De kracht van het bedrijf zit hem in het persoonlijke contact. En je kunt altijd binnenlopen voor vragen, want de medewerkers helpen je graag!

Meer over ons team

Monic Pluimers

Monic Pluimers

Eigenaresse / adviseur
Debby Hesselink

Debby Hesselink

Adviseur verzekeringen
Nancy ter Wal

Nancy ter Wal

Schade behandelaarster
Rachel Pultrum

Rachel Pultrum

Binnendienst hypotheken
Haike Engelbertink

Haike Engelbertink

Administratief medewerkster verzekeringen
Baartman Assurantiën in Borne - TeamAfbeelding

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4093

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen