Bol-Advies in Bussum

  • 035 - 693 41 36
  • Julianaplein 21, 1404 DL
  • Vandaag open van 09.30 - 16.30
De omgeving van Bol-Advies, RegioBank in Bussum

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Bol-Advies. Wij zijn al meer dan 40 jaar een familiebedrijf in het midden van Bussum. Wij zijn een persoonlijke organisatie en zijn betrokken bij al uw levensfasen. Zo kunnen wij u een passend advies te geven.
Ingrid  Drost

Ingrid Drost

Verzekeringsadviseur
Tim  van Gilst

Tim van Gilst

Hypotheek- en financieel adviseur
Robin  Bol

Robin Bol

Adviseur bankzaken en administrateur
Cees  Bol

Cees Bol

Financial life planner

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Bol-Advies

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4083

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen