Commitment Verzekeringen in Kesteren

  • 0488 - 48 10 95
  • Nedereindsestraat 2, 4041 XG
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
Monumentele woning en de kerk van Kesteren - BHM Advies B.V.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Het kantoor in Kesteren waar je zo kan binnenlopen voor een verzekering of een rekening. Dat is Commitment Verzekeringen. Al jaren word je bij ons geholpen door bekende, vertrouwde gezichten. Bij ons ben je geen nummer, wij kennen je bij naam. Wel zo prettig, wanneer je je financiƫle zaken door ons laat regelen.

Meer over ons team

Stephan  Meijers

Stephan Meijers

Eigenaar, financieel adviseur
Ilse Wolters

Ilse Wolters

Medewerker binnendienst
Emmy van Doornspeek

Emmy van Doornspeek

Employer Benefits adviseur
Maarten de Wit

Maarten de Wit

Kantoorleider

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4647

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.