Firimass B.V. in Doetinchem

  • 0314 - 32 64 78
  • Hofstraat 14, 7001 CD
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 17.00
De omgeving van Firimass B.V., RegioBank in Doetinchem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Middenin Doetinchem, tegenover de schouwburg, staat het kantoor van Firimass. Klanten weten hem al jaren feilloos te vinden. Ze weten namelijk dat de medewerkers naar hen luisteren en altijd advies op maat geven. En dat het kantoor een kasfunctie heeft, waardoor ze contant geld kunnen opnemen of afstorten

Firimass bemiddelt als Zelfstandig Adviseur al jaren exclusief in spaar-en betaaldiensten van RegioBank. Maar ze bieden graag het financiële totaalplaatje. Daarom kunt u er ook terecht voor adviezen over verzekeringen en hypotheken. Uiteraard brengen de adviseurs u in contact met bijbehorende aanbieders.

René  Engelen

René Engelen

Eigenaar en Adviseur Bankzaken
Yoeri Ursinus

Yoeri Ursinus

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Ineke Eenink

Ineke Eenink

Adviseur bankzaken
Roy  Lendering

Roy Lendering

Adviseur bankzaken en hypotheken
Gerjanne  Buunk

Gerjanne Buunk

Adviseur verzekeringen zakelijk en particulier
Firimass B.V. in Doetinchem - TeamAfbeelding

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4780

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen