Firimass B.V. in Doetinchem

  • 0314 - 32 64 78
  • Hofstraat 14, 7001 CD
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Firimass B.V., RegioBank in Doetinchem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Wij hebben een kantoor dat u kan helpen met uw hele financiële huishouden; betalen, sparen, hypotheken en verzekeringen. Naast ons kantoor in Doetinchem, waar zij van maandag tot en met vrijdag voor u aanwezig zijn, zijn wij op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag aanwezig op ons kantoor in Zelhem.

Ook wij doen er graag alles aan om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Daarom kan het zijn dat u voor een dichte deur staat. Wilt u een afspraak maken of kunnen wij u telefonisch helpen? Bel of mail ons dan. We helpen u graag. Hopelijk tot snel!

René  Engelen

René Engelen

Eigenaar
Roy  Lendering

Roy Lendering

Senior commercieel medewerker
Yvonne  Eijmers

Yvonne Eijmers

Commercieel medewerker
Gerjanne  Buunk

Gerjanne Buunk

Commercieel medewerker
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4780

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.