Noorder Staete Assurantiën BV in Burgum

  • 0511 - 46 02 40
  • Florynwei 1 L, 9251 MP
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00
De omgeving van Noorder Staete Assurantiën BV, RegioBank in Burgum

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

In de hoofdplaats van de gemeente Tietjerksteradeel vindt u Noorder Staete Assurantiën B.V. voor al uw financiële zaken. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank neemt de woorden ‘in de buurt’ heel letterlijk en heeft regelmatig klanten op de koffie.

Ook wij doen er graag alles aan om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Daarom kan het zijn dat u voor een dichte deur staat. Wilt u een afspraak maken of kunnen wij u telefonisch helpen? Bel of mail ons dan. We helpen u graag. Hopelijk tot snel!

Ben Flootman

Ben Flootman

Financieel adviseur
Team van Noorder Staete Assurantiën BV

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4921

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.