Regioadviescentrum in Oldenzaal

  • 0541 - 58 10 33
  • Wilhelminastraat 25, 7571 CE
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 17.00
De omgeving van Regioadviescentrum, RegioBank in Oldenzaal

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij Regioadviescentrum garanderen wij u een 100% onafhankelijk advies. Hierbij vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk. Of u nu komt voor uw verzekeringen, hypotheek of bankzaken. Wij investeren graag in een lange termijnrelatie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Edwin Loohuis

Edwin Loohuis

Eigenaar en allround adviseur
Brigitte Zandhuis

Brigitte Zandhuis

Adviseur Bankzaken
Angeline Steenbeeke

Angeline Steenbeeke

Adviseur Bankzaken
teamafbeelding regioadviescentrum

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4445

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen