Vrolijks Advies in Beuningen

  • 024 - 675 34 03
  • Dorpssingel 12, 6641 BE
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 17.30
De omgeving van Vrolijks Advies, RegioBank in Beuningen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij ons krijgt u maatwerk. En wel zo handig: bij ons vindt u alle financiƫle zaken onder een dak. Of u nu een particuliere klant bent of ondernemer.
Gerben  Vrolijks

Gerben Vrolijks

Vennoot
Maarten  Vrolijks

Maarten Vrolijks

Vennoot
Sjoerd  van der Hagt

Sjoerd van der Hagt

Adviseur
Bram  Langedijk

Bram Langedijk

Adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Vrolijks Advies

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4115

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen