zekerheuts in Volkel

  • 088-4504660
  • Kloosterstraat 17, 5408 BA
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Den Dekker Assurantiën, RegioBank in Volkel

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

In het kleine Brabantse dorpje Volkel draait het om persoonlijk contact. Oók bij Zekerheuts. ‘Financiële dienstverlening is mensenwerk’, luidt dan ook het motto van deze Zelfstandig Adviseur. Hier kunt u terecht voor onafhankelijk advies over verzekeringen, hypotheken en exclusief voor alle betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Marianne van Esch-Schreiner

Marianne van Esch-Schreiner

Servicemedewerkster Hypotheken en medewerker bankzaken
Cindy van den Nieuwenhof

Cindy van Nieuwenhof

Adviseur Bankzaken
Patrick van Gaalen

Patrick van Gaalen

Verzekeringsadviseur en medewerker bankzaken
Gea van Mensvoort

Gea van Mensvoort

Financieel planner, hypotheekadviseur en medewerker bankzaken
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4164

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen