ZZP Rekening

  • Inclusief betaalpas (voorzien van contactloos betalen)
  • Mijn RegioBank Zakelijk met 1.000 internet transacties per jaar*
  • Vaste abonnementsprijs
Goed om te weten: deze rekening kunt u niet meer afsluiten. De informatie op deze pagina is alleen bedoeld om u te informeren als u de ZZP Rekening heeft.

ZZP Rekening in het kort

  • Voor zzp'ers
  • Betaalpas. Met de pas kunt u ook contactloos betalen.
  • Mijn RegioBank Zakelijk met 1.000 internet transacties per jaar*
  • Vaste abonnementsprijs**

€ 7,50 per maand**

* Gebruikt u meer dan 1.000 transacties per jaar? Geen probleem. U kunt extra transactiebundels voor een vast bedrag bijkopen. Transacties uit de bundel die nog over zijn, neemt u gewoon mee naar het volgende kalenderjaar.

** Kijk voor een volledig overzicht van de kosten in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen

Rente en kosten klantonderzoek

RegioBank rekent vanaf 1 oktober 2022 geen negatieve rente meer. Het rentepercentage voor een totaalsaldo boven de € 100.000 op spaar- en betaalrekeningen en het gelddeel van beleggingsrekeningen is per 1 oktober 2022 namelijk verhoogd naar 0,00%. Voor klanten met een totaalsaldo tot en met € 100.000 werd al geen negatieve rente in rekening gebracht.

Per 1 oktober 2022 betaalt u een vast bedrag per maand als bijdrage in de kosten voor klantonderzoek. U betaalt deze bijdrage naast de kosten voor het gebruik van uw zakelijke rekening(en). Hoeveel u betaalt voor klantonderzoek hangt af van uw rechtsvorm. We brengen de kosten in rekening per klantnummer dat u bij ons heeft. Het maakt daarbij niet uit hoeveel zakelijke rekeningen uw klantnummer telt.

Betaalpas

U kunt uw ZZP Rekening aanvullen met een betaalpas. Met de pas kunt u ook contactloos betalen. Vraag deze aan bij uw Zelfstandig Adviseur. Met de betaalpas kunt u geld opnemen bij de geldautomaten van alle banken in Nederland. En van banken in het buitenland. De geldautomaten in het buitenland zijn herkenbaar aan het logo dat op uw betaalpas staat. U kunt in het binnen- en buitenland ook betalen bij winkels en bedrijven die het logo voeren dat op de betaalpas staat.

Mijn RegioBank Zakelijk

Bij de ZZP Rekening heeft u de optie om Mijn RegioBank Zakelijk aan te vragen. Zo regelt u al uw bankzaken waar en wanneer u wilt. Uw Zelfstandig Adviseur kan u hier meer over vertellen.