ZZP Rekening


Goed om te weten: deze rekening kun je niet meer afsluiten. De informatie op deze pagina is alleen bedoeld om je te informeren als je de ZZP Rekening hebt.

ZZP Rekening in het kort

  • Je zakelijke geldstromen gescheiden van je privé-uitgaven
  • Vaste abonnementsprijs: € 7,95 per maand*
  • Zelf je pincode wijzigen

* Naast het abonnementstarief kun je ook te maken krijgen met andere kosten. Bijvoorbeeld voor buitenlandse betalingen. Voor klantonderzoek geldt een vast bedrag per maand, afhankelijk van je rechtsvorm.

Alle kosten voor de ZZP Rekening vind je in de ‘Informatiewijzer Zakelijk Betalen’.

Kosten klantonderzoek

Je betaalt een vast bedrag per maand als bijdrage in de kosten voor klantonderzoek. Deze bijdrage betaal je naast de kosten voor het gebruik van je zakelijke rekening(en). Hoeveel je betaalt voor klantonderzoek hangt af van je rechtsvorm. We brengen de kosten in rekening per klantnummer dat je bij ons hebt. Het maakt daarbij niet uit hoeveel zakelijke rekeningen uw klantnummer telt.

Betaalpas

Je kunt jouw ZZP Rekening aanvullen met een betaalpas (met contactloos betalen). Vraag deze aan bij je zelfstandig adviseur. Met de betaalpas kun je geld opnemen bij de geldautomaten van alle banken in Nederland. En van banken in het buitenland. De geldautomaten in het buitenland zijn herkenbaar aan het logo dat op je betaalpas staat. Je kunt in het binnen- en buitenland ook betalen bij winkels en bedrijven die het logo voeren dat op de betaalpas staat.

Wijzig zelf je pincode

Wijzig je pincode in de code die je wilt. Je regelt dit eenvoudig bij een geldautomaat van Geldmaat.

Pincode wijzigen: hoe werkt dat?

Meerdere gemachtigden

Het is niet mogelijk om meerdere gemachtigden toe te voegen op de ZZP Rekening. Toch meerdere gemachtigden toevoegen? Laat je rekening dan omzetten naar een MKB Rekening. Neem contact op met je zelfstandig adviseur voor de mogelijkheden.

Batchbetalingen of een incassocontract

Het is niet mogelijk om batchbetalingen te doen of te incasseren bij je klanten via een ZZP Rekening. Wil je toch van deze functionaliteiten gebruikmaken? Neem dan contact op met je zelfstandig adviseur voor de mogelijkheden.

Mijn RegioBank Zakelijk

Heb je nog geen Mijn RegioBank Zakelijk bij je ZZP Rekening? Vraag dit dan aan via je zelfstandig adviseur.

Heb je Mijn RegioBank Zakelijk dan kun je ook gebruik maken van onze app om mobiel te bankieren.

Meer over mobiel bankieren

Bekijk ook

Daglimiet betaalpas: standaard limieten verhogen

Daglimiet Mijn RegioBank Zakelijk wijzigen

Boekhoudkoppeling

Alle voorwaarden en overige informatie