Een zakelijke hypotheek afsluiten: zo doet u dat

U wilt een bedrijfshypotheek afsluiten om een zakelijk pand te kopen. Uw Zelfstandig Adviseur helpt u graag.

Stap 1: Plan een kennismakingsgesprek met uw Zelfstandig Adviseur

In een kennismakingsgesprek met uw Zelfstandig Adviseur leert u meer over de productvoorwaarden van de zakelijke hypotheek. Uw adviseur legt uit welke documenten we nodig hebben en geeft u inzicht in de kosten van onze dienstverlening.

Past de bedrijfshypotheek van RegioBank bij uw situatie? Dan start u in een vervolggesprek met uw adviseur de aanvraag voor het bedrag dat u wilt lenen. We stellen een aantal vragen over uw onderneming en de hypotheek die u wilt afsluiten. Ook moet u een aantal documenten uploaden in een online omgeving. Uw adviseur kan u hierbij helpen.

Stap 2: Wij beoordelen uw hypotheekaanvraag

Als alle documenten zijn ontvangen, beoordelen we uw hypotheekaanvraag. We kijken naar de financiële situatie van uw bedrijf om in te schatten of u de rente en aflossing kunt betalen. Ook kijken we naar uw privé situatie en risico's waardoor de lening beter niet verstrekt kan worden.

Stap 3: U ontvangt een offerte

Is uw aanvraag goedgekeurd? Dan ontvangt u een offerte. Is uw aanvraag afgekeurd? Dan krijgt u een uitleg waarom we uw aanvraag afwijzen.

Als u akkoord bent met de offerte, ondertekent u alle documenten. Wij verwerken de verdere aanvraag en zorgen dat de notaris de benodigde informatie krijgt voor het vestigen van de hypothecaire zekerheid.

RegioBank team

Bedrijfshypotheek aanvragen bij RegioBank

Uw adviseur helpt u met al uw vragen over zakelijk lenen. Zo weet u zeker dat uw zakelijke hypotheek past bij uw situatie.