Betaalpas van V PAY of Maestro

RegioBank geeft betaalpassen uit van V PAY en Maestro. Op de voorkant van uw betaalpas ziet u aan het logo welke pas u heeft.

V PAY is een merk van leverancier Visa en Maestro is een merk van leverancier Mastercard. Beide passen hebben wereldwijde dekking. U krijgt standaard een V PAY betaalpas.

V PAY en Maestro

Staat er een logo van V PAY op uw betaalpas? Dan heeft u een betaalpas van Visa.
Staat er een logo van Maestro op de voorkant? Dan heeft u een betaalpas van Mastercard.

Zowel Visa als Mastercard ontwikkelen al tientallen jaren elektronische betaalmiddelen waarmee u over de hele wereld kunt betalen. Zoals creditcards maar ook betaalpassen. Ze gebruiken de nieuwste chip- en pintechnologie, zodat u er altijd veilig mee kunt betalen.

Wat is het verschil?

Eigenlijk is er nauwelijks verschil tussen de passen. V PAY en Maestro zijn allebei veilige betaalpassen waarmee u in heel Nederland en Europa kunt betalen bij een betaalautomaat en contant geld kunt opnemen bij een geldautomaat.

Pinnen buiten Europa

Ook in de rest van de wereld kunt u bijna overal betalen of contant geld opnemen met V PAY en Maestro. Denk er dan wel aan om uw betaalpas buiten Europa aan te zetten.

In de meeste landen kunt u uw pas gewoon gebruiken. In sommige landen wordt V PAY meer geaccepteerd. In sommige landen meer Maestro. Wees hier op voorbereid en neem ook altijd een creditcard en/of contant geld mee naar het buitenland.

U krijgt standaard een V PAY betaalpas. Gaat u naar een land waar uw V PAY pas minder wordt geaccepteerd? Of waar een betaalpas van Maestro beter wordt geaccepteerd? Dan kunt u een betaalpas van Maestro aanvragen via uw Zelfstandig Adviseur.

Uw betaalpas gebruiken

In Nederland kunt u overal met betaalpas betalen en contant geld opnemen. In Europa kunt u op veel plaatsen met de betaalpas betalen en contant geld opnemen maar er zijn locaties waar u met de betaalpas niet terecht kunt. Heeft u twijfels of u uw betaalpas ergens kunt gebruiken? Check dan de logo’s bij een betaal- of geldautomaat.

Bij automaten met deze logo’s kunt u uw V PAY betaalpas gebruiken:

Bij automaten met deze logo's kunt u uw Maestro-pas gebruiken:

Logo's Maestro

Per land zien waar u geld kan opnemen?

Visa geldautomaten 

Maestro geldautomaten

Meer over de zakelijke betaalpas

Nieuwe betaalpas aanvragen en activeren

Pincode wijzigen van uw zakelijke betaalpas

Uw zakelijke betaalpas blokkeren

Zakelijk pinnen buiten Europa aanzetten

Contactloos betalen met uw pas