Betaalpas van V PAY of Maestro

RegioBank geeft betaalpassen uit van V PAY en Maestro. Op de voorkant van uw betaalpas ziet u aan het logo welke pas u heeft.

V PAY en Maestro

Staat er een logo van V PAY op uw betaalpas? Dan heeft u een betaalpas van Visa.
Staat er een logo van Maestro op de voorkant? Dan heeft u een betaalpas van Mastercard.

Zowel Visa als Mastercard ontwikkelen al tientallen jaren elektronische betaalmiddelen waarmee u over de hele wereld kunt betalen. Zoals creditcards maar ook betaalpassen. Ze gebruiken de nieuwste chip- en pintechnologie, zodat u er altijd veilig mee kunt betalen.

Wat is het verschil?

Eigenlijk is er nauwelijks verschil tussen de passen. V PAY en Maestro zijn allebei veilige betaalpassen waarmee u in heel Nederland en Europa kunt betalen bij een betaalautomaat in winkels, horecagelegenheden en tankstations. Met beide passen kunt u ook contant geld opnemen bij een geldautomaat.

Uw betaalpas gebruiken

Heeft u twijfels of u uw betaalpas ergens kunt gebruiken? Check dan de logo’s bij een betaal- of geldautomaat. Bij automaten met deze logo’s kunt u uw V PAY betaalpas gebruiken:

Bij automaten met deze logo's kunt u uw Maestro-pas gebruiken:

Logo's Maestro

Ook in de rest van de wereld kunt u bijna overal betalen of contant geld opnemen met V PAY en Maestro. Denk er dan wel aan om uw betaalpas buiten Europa aan te zetten.

Bekijk de veelgestelde vragen

Meer over de zakelijke betaalpas

Nieuwe betaalpas aanvragen en activeren

Pincode wijzigen van uw zakelijke betaalpas

Uw zakelijke betaalpas blokkeren

Zakelijk pinnen buiten Europa aanzetten

Contactloos betalen met uw pas