Internet Bankieren

Uw bankzaken regelen wanneer het u het beste uitkomt. Gewoon thuis, vanachter uw computer. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en uw RegioBank digipas of digicode. Met Internet Bankieren kunt u veilig, snel en gemakkelijk uw bankzaken regelen zoals geld overmaken, een overboeking naar het buitenland doen, uw saldo bekijken en rekeningafschriften printen. Om gebruik te maken van Internet Bankieren sluit u zonder extra kosten een aparte overeenkomst af met RegioBank.

 • Handleiding Internet Bankieren
 • Of bekijk de videohandleiding.

  Mobiel Bankieren

  Met Mobiel Bankieren van RegioBank heeft u uw bank altijd in uw binnenzak. U regelt altijd en overal makkelijk uw bankzaken.

  Download de app voor Mobiel Bankieren op uw mobiel of tablet voor:

  Android Apple

 • Handleiding Mobiel Bankieren App
 • Digipas en digicode

  Voor Internet Bankieren heeft u een digipas of digicode van RegioBank nodig. Heeft u een betaalrekening? Dan krijgt u een digipas. Met de veilige digipas van RegioBank krijgt u – en niemand anders – toegang tot uw rekeningen. Omdat de digipas steeds opnieuw een persoonlijke code aanmaakt, bent u zeker van veilige transacties.
  Heeft u alleen een spaarrekening? Dan krijgt u een digicode. Hiermee heeft u inzage in uw rekening en kunt u overboekingen doen naar een vaste tegenrekening. Met de digicode kunt u geen overboekingen doen naar rekeningen van anderen.

  iDEAL

  Het kopen en bestellen van producten via het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. In steeds meer webwinkels kunt u de aankoop direct met uw bankrekening betalen. Met iDEAL betaalt u veilig op internet. iDEAL is een betaalmethode waarbij u bij het afrekenen wordt doorgestuurd naar het beveiligde betaalgedeelte van uw eigen bank. De betaling wordt afgehandeld in de vertrouwde omgeving van RegioBank zoals u gewend bent. U gebruikt hiervoor uw digipas, net als bij Internet Bankieren.

  Internet Bankieren voor jongeren

  Heeft uw kind een (spaar)rekening, is hij of zij 8 jaar of ouder? En mag uw kind van u beginnen met Internet Bankieren? Dat kan met. Lees verder voor de voordelen.

  Veilig internetbankieren

  U hebt vast wel eens gehoord over fraude met internetbankieren. Gelukkig is internetbankieren door de Nederlandse banken goed beveiligd blijft de schade klein. Toch is het belangrijk om te weten wat u zelf kunt doen om de risico’s te beperken. Want is uw computer wel goed beveiligd? En is de internetverbinding goed tot stand gekomen? Op de pagina’s onder Veiligheid leest u meer over dit onderwerp.

  Beheer en hulp Internet Bankieren

  Internet Bankieren heeft extra’s waarmee u nog gemakkelijker kunt bankieren. Die kunt u in- en uitschakelen wanneer u wilt. Bijvoorbeeld als u tijdelijk een hogere limiet nodig heeft voor een aankoop via internet. Dan kunt u dit regelen. Meer informatie over deze mogelijkheden leest u op de pagina’s onder Beheer en hulp Internet Bankieren. Heeft u hulp nodig bij Internet Bankieren van RegioBank of loopt u tegen problemen aan? Lees ook dan verder op deze pagina’s.

  Voorwaarden en informatie

  Op onze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. Als er een Productwijzer is, vindt u deze – samen met de overige relevante productinformatie - aan de rechterkant op deze pagina. Hier vindt u ook de Algemene Bankvoorwaarden, het Privacy- en Cookie Reglement en de Dienstenwijzer waar u onder meer informatie kunt vinden over openingstijden, adresgegevens en onze klachtenprocedure. Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over Internet Bankieren? Wij helpen u graag verder.

  Bent u klant bij RegioBank?
  Neem dan contact op met uw Zelfstandig Adviseur.

  Bent u nog geen klant bij RegioBank?
  Via 'Zoek een RegioBank' rechts bovenaan deze pagina vindt u gemakkelijk een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt.