Internet Bankieren

Uw bankzaken regelen wanneer het u het beste uitkomt. Gewoon thuis, vanachter uw computer. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en uw RegioBank digipas of digicode. Met Internet Bankieren kunt u veilig, snel en gemakkelijk uw bankzaken regelen zoals geld overmaken, een overboeking naar het buitenland doen, uw saldo bekijken en rekeningafschriften printen. Om gebruik te maken van Internet Bankieren sluit u zonder extra kosten een aparte overeenkomst af met RegioBank.

 • Handleiding Internet Bankieren
 • Of bekijk de videohandleiding.

  Mobiel Bankieren

  Met Mobiel Bankieren van RegioBank heeft u uw bank altijd in uw binnenzak. U regelt altijd en overal makkelijk uw bankzaken.

  Download de app voor Mobiel Bankieren op uw mobiel of tablet voor:

  Android Apple Windows

 • Handleiding Mobiel Bankieren App
 • Digipas en digicode

  Voor Internet Bankieren heeft u een digipas of digicode van RegioBank nodig. Heeft u een betaalrekening? Dan krijgt u een digipas. Met de veilige digipas van RegioBank krijgt u – en niemand anders – toegang tot uw rekeningen. Omdat de digipas steeds opnieuw een persoonlijke code aanmaakt, bent u zeker van veilige transacties.
  Heeft u alleen een spaarrekening? Dan krijgt u een digicode. Hiermee heeft u inzage in uw rekening en kunt u overboekingen doen naar een vaste tegenrekening. Met de digicode kunt u geen overboekingen doen naar rekeningen van anderen.

  iDEAL

  Het kopen en bestellen van producten via het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. In steeds meer webwinkels kunt u de aankoop direct met uw bankrekening betalen. Met iDEAL betaalt u veilig op internet. iDEAL is een betaalmethode waarbij u bij het afrekenen wordt doorgestuurd naar het beveiligde betaalgedeelte van uw eigen bank. De betaling wordt afgehandeld in de vertrouwde omgeving van RegioBank zoals u gewend bent. U gebruikt hiervoor uw digipas, net als bij Internet Bankieren.

  Internet Bankieren voor jongeren

  Heb je een 1.2.3 Rekening, ben je 12 jaar of ouder en wil je ook Internet Bankieren? Dat kan met Internet Bankieren Jeugd. Lees verder voor de voordelen en om Internet Bankieren aan te vragen.

  Veilig internetbankieren

  U hebt vast wel eens gehoord over fraude met internetbankieren. Gelukkig is internetbankieren door de Nederlandse banken goed beveiligd blijft de schade klein. Toch is het belangrijk om te weten wat u zelf kunt doen om de risico’s te beperken. Want is uw computer wel goed beveiligd? En is de internetverbinding goed tot stand gekomen? Op de pagina’s onder Veiligheid leest u meer over dit onderwerp.

  Beheer en hulp Internet Bankieren

  Internet Bankieren heeft extra’s waarmee u nog gemakkelijker kunt bankieren. Die kunt u in- en uitschakelen wanneer u wilt. Bijvoorbeeld als u tijdelijk een hogere limiet nodig heeft voor een aankoop via internet. Dan kunt u dit regelen. Meer informatie over deze mogelijkheden leest u op de pagina’s onder Beheer en hulp Internet Bankieren. Heeft u hulp nodig bij Internet Bankieren van RegioBank of loopt u tegen problemen aan? Lees ook dan verder op deze pagina’s.

  Voorwaarden en informatie

  Op onze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. Als er een Productwijzer is, vindt u deze – samen met de overige relevante productinformatie - aan de rechterkant op deze pagina. Hier vindt u ook de Algemene Bankvoorwaarden, het Privacy- en Cookie Reglement en de Dienstenwijzer waar u onder meer informatie kunt vinden over openingstijden, adresgegevens en onze klachtenprocedure. Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over Internet Bankieren? Wij helpen u graag verder.

  Bent u klant bij RegioBank?
  Neem dan contact op met uw Zelfstandig Adviseur.

  Bent u nog geen klant bij RegioBank?
  Via 'Zoek een RegioBank' rechts bovenaan deze pagina vindt u gemakkelijk een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt.